Στο σεμινάριο αυτό, μέσα από ασκήσεις και τεχνικές του σύγχρονου χορού σε συνδυασμό με χορούς και ρυθμούς της Αφρικής (Mali, Senegal, Cap-Vert), θα ασχοληθούμε με την ανατομική συγκρότηση και τη λειτουργικότητα του σώματος ώστε ο καθένας και η καθεμία να ανακαλύπτει τρόπους και δυνατότητες κίνησης φιλικούς προς την κατασκευή και τη φύση του.
Μελετάμε την αναπνοή, τη διάρθρωση του σκελετού, τη χαλάρωση των μυών. Μέσα από ρυθμικά μοτίβα και μικρές χορογραφίες εξασκούμαστε στο να ακούμε το σώμα μας και να το φροντίζουμε και συντονιζόμαστε με την αίσθηση ζωτικότητας που φυσικά ενυπάρχει στο σύστημά μας.
Ακόμα το γεγονός ότι η μουσική παίζεται ζωντανά σε συντονισμό και διάλογο με τον χορό, μας δίνει τη δυνατότητα να περάσουμε από ένα ευρύ πεδίο διαθέσεων και καταστάσεων, από το σταδιακό ζέσταμα των αρθρώσεων, στην έντονη αεροβική κίνηση, την εκτόνωση και τέλος την χαλάρωση.

Μία εκπληκτική εμπειρία μέσα στο όμορφο περιβάλλον του Skiaxtro Eco Farm.

Το μάθημα απευθύνεται σε όλους ανεξάρτητα αν έχουν ή όχι προηγούμενη εμπειρία με το χορό.

Φορέστε άνετα ρούχα και να έχετε μαζί σας και μία αλλαξιά γιατί μάλλον θα ιδρώσουμε!…. Νερό, κρύο τσάι κι ελαφριά κεράσματα θα μας έχει η οικοδέσποινα.

Διδάσκει η Βασιλική Τσαγκάρη

djembe: Βαγγέλης Δρακόπουλος

doun-doun: Πάρης Ποτάρης

Τιμή συμμετοχής: 15€ το άτομο. Θέσεις περιορισμένες. Για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας επικοινωνήστε στο 6937840077.