Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Αποστολής – Συσκευασία Προϊόντων

Χρόνοι Παράδοσης

Οδηγός Μεγέθους

Ποιότητα Υλικών – Συμβουλές Φροντίδας

Επιστροφές – Αλλαγές

Τρόποι Πληρωμής:

Την παραγγελία σας μπορείτε να την πληρώσετε με τους εξής τρόπους:

1. Με αντικαταβολή (Eλλάδα)

Σε αυτή την περίπτωση η πληρωμή της παραγγελίας σας θα γίνει με την παράδοση από την εταιρία Courier  και επιβαρύνεστε με 2€ έξοδα αντικαταβολής.

2. Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Στο skiaxtro.gr γίνονται δεκτές οι κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, Diners κι American Express μέσω της Viva Payment Services S.A. Η Viva Payments έχει λάβει πιστοποίηση PCI Data Security Standard (PCI DSS), και εφαρμόζει όλες τις προβλεπόμενες πολιτικές ώστε να ολοκληρώνονται με απόλυτη ασφάλεια οι πληρωμές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

3. Με κατάθεση σε ένα τραπεζικό λογαριασμό

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας χωρίς να γίνει η πληρωμή.  Η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και οριστικοποιείται με την κατάθεση του συνολικού ποσού σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς, γράφοντας ως αιτιολογία το όνομα στο οποίο έγινε η παραγγελία καθώς και τον αριθμό αυτής. Τυχόν προμήθεια της τράπεζας για τη μεταφορά του ποσού βαρύνει τον εντολέα, δηλαδή εσάς. Ο δικαιούχος θα πρέπει να λαμβάνει ολόκληρο το ποσό της εντολής. Όταν η συναλλαγή γίνεται εντός της ίδιας τράπεζας, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις προμήθειας. Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε ένα μέιλ με το όνομά σας, τον αριθμό της παραγγελίας, το συνολικό ποσό καθώς και την ημερομηνία και την τράπεζα που κάνατε την κατάθεση.

Eurobank:

IBAN: GR3302603680000860100419549

BIC:  ERBKGRAA

Ονομ/μο Δικαιούχου: Αλεξάνδρα Σουλελέ

Εθνική Τράπεζα:

IBAN: GR4701103820000038261811046

BIC: ETHNGRAA

Ονομ/μο Δικαιούχου: Αλεξάνδρα Σουλελέ

4. Paypal

5. Revolut

 

Τρόποι Αποστολής – Συσκευασία Προϊόντων

Τα είδη του ηλεκτρονικού καταστήματος (κοσμήματα) αποστέλλονται ως συστημένο δέμα μέσω ΕΛ.ΤΑ με κόστος 4,80€ εντός Ελλάδας. Σύντομα θα μπορούμε να εξυπηρετούμε και πελάτες στο εξωτερικό. Για τα είδη διακόσμησης θα προηγείται επικοινωνία ώστε αφού ζυγιστεί το εκάστοτε αντικείμενο να ενημερώνεται ο πελάτης για το κόστος της μεταφοράς. Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή το κόστος είναι 2€ επιπλέον. Για αγορές από το e-shop άνω των 50€ τα έξοδα μεταφοράς είναι δωρεάν.

Όλα τα κοσμήματα αποστέλλονται σε συσκευασία δώρου χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Για τα είδη διακόσμησης, αν πρόκειται για δώρο θα πρέπει να μας ενημερώνετε για να το ετοιμάζουμε κατάλληλα. Δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για το αμπαλάζ.

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος για να ολοκληρωθεί και να αποσταλεί η παραγγελία σας είναι από 2 έως 7 εργάσιμες μέρες κι αυτό επειδή δεν υπάρχει στοκ αποθεμάτων αλλά όλα φτιάχνονται στα μέτρα σας και στα χρώματα της αρεσκείας σας. Με το που αποστέλλεται η παραγγελία σας λαμβάνετε ενημερωτικό μέιλ με τον Αριθμό Αποστολής.

Οδηγός Μεγέθους

Τα κοσμήματα φτιάχνονται όλα κατόπιν των παραγγελιών που λαμβάνουμε. Για το λόγο αυτό υπάρχει απόλυτη ευελιξία στο μέγεθος.

Τα μακριά κολιέ έχουν όλα αυξομείωση του κορδονιού. Τα πιο κοντά έχουν αλυσίδα προέκτασης.

Στα βραχιόλια έχουμε δύο κατηγοριοποιήσεις μεγέθους:

1. Σε αυτά που αυξομειώνεται το κούμπωμα ή που έχουν αλυσιδάκι προέκτασης, απλά επιλέγετε στο περίπου το μέγεθος (από XXSmall μέχρι XXLarge) ώστε να έχουμε την καλύτερη αναλογία κουμπώματος και κυρίως βραχιολιού.

2. Στα βραχιόλια χωρίς αυξομείωση μετράτε τον καρπό σας κι επιλέγετε το μέγεθος σε εκατοστά στρογγυλοποιώντας προς το μεγαλύτερο νούμερο.

Τα δαχτυλίδια επίσης αυξομειώνονται.

Σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με το μέγεθος μπορείτε να την αναγράφετε στις λεπτομέρειες της παραγγελίας. Αν δεν είστε σίγουροι για την επιλογή μεγέθους μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ποιότητα Υλικών – Συμβουλές Φροντίδας

Τα κοσμήματα μας κατασκευάζονται από υλικά εξαιρετικής ποιότητας, ελληνικής κατασκευής τα περισσότερα. Όλα τα μεταλλικά στοιχεία είναι υποαλλεργικά χωρίς μόλυβδο (leadfree) και νικέλιο (nickelfree).

Για να διατηρηθούν τα κοσμήματα σε άριστη κατάσταση για περισσότερο χρόνο αποφεύγετε τη χρήση αρωμάτων, λοσιόν ή σπρέι μαλλιών. Το θαλασσινό νερό, το νερό της πισίνας, τα απορρυπαντικά κι η χρήση χημικών φθείρουν τα χρώματα. Τα μεταλλικά στοιχεία καθαρίστε τα συχνά με ένα μαλακό βουρτσάκι, χλιαρό νερό και σαπούνι. Όταν δεν τα φοράτε προτιμήστε να μη μένουν εκτεθιμένα αλλά φυλάξτε τα σε μπιζουτιέρα. Τα κοσμήματα με τα μεταλλικά στοιχεία είναι από ορείχαλκο επιμεταλλωμένο. Δε μπορούμε να αποφύγουμε τελείως τη φθορά του χρώματος της επιμετάλλωσης, μόνο να την επιβραδύνουμε με την κατάλληλη φροντίδα.

  Επιστροφές – Αλλαγές

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την αγορά σας, έχετε το δικαίωμα αλλαγής ή επιστροφής εντός 15 ημερών από την παραλαβή του.

Για να προχωρήσουμε στη διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής θα πρέπει πρώτα να μας αποστείλετε μέιλ αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας, το προϊόν με το οποίο θέλετε να κάνετε αλλαγή ή τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού σας εάν πρόκειται να επιστραφούν χρήματα (Τράπεζα, ΙΒΑΝ, Ονομ/μο Δικαιούχου). Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και τηλεφωνικά στο 6937840077.

Το προϊόν θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, όπως το παραλάβατε, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς και να είναι συσκευασμένο με τρόπο που να μην υποστεί φθορά κατά τη μεταφορά του.

Τα έξοδα επιστροφής – αλλαγής βαρύνουν τον πελάτη. Μόνο σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αυτά χρεώνουν την εταιρεία μας.