Glamping στο Skiaxtro Eco Farm

 
Θα σας άρεσε να κάνετε διακοπές σε ένα αγρόκτημα? Να ξυπνάτε και σε δύο λεπτά περπατήματος να βουτάτε στη θάλασσα? Να παίρνετε τα αυγά από το κοτέτσι και να φτιάχνετε το πρωινό σας? Να κόβετε τα φρούτα σας και τα λαχανικά σας? Να κοιμάστε σε μία υπέροχη σκηνή κάτω από τα δέντρα? Να σας νανουρίζει ο ήχος των κυμάτων και το θρόισμα των φύλλων? Να κάθεστε σε όλες τις όμορφες γωνιές που έχει το αγρόκτημα? Να κοιμάστε στην αιώρα κάτω από τα αστέρια? Να παίζετε επιτραπέζια με την παρέα σας? Να μπορείτε αν θέλετε να απασχοληθείτε δημιουργικά? Να απολαμβάνετε την πλήρη ησυχία της νύχτας?

Αν θέλετε όλα τα παραπάνω, το αγρόκτημα μας σας περιμένει!

Το κτήμα έχει ελιές κι άλλα καρποφόρα δέντρα. Έχει ένα μικρό πέτρινο σπιτάκι με το δωμάτιο της κουζίνας (πλήρως εξοπλισμένη) κι έναν χώρο που φιλοξενεί τις χειροποίητες δημιουργίες Skiaxtro. Τρεις τουαλέτες με νιπτήρα και ντους. Έχει θερμοσίφωνα. Εξωτερικό νεροχύτη και δύο εξωτερικά ντους για όποιον επιθυμεί. Χειροποίητο άνετο καθιστικό με σκιά, πολλές αιώρες στα δέντρα, μια μεγάλη τραπεζαρία 4 μέτρων και τέσσερις υπέροχες σκηνές με διάμετρο 5m η καθεμία. Η κάθε σκηνή μπορεί να φιλοξενήσει τρία άτομα (κατόπιν συνεννόησης πιθανό και τέταρτο).  Μπροστά από την κάθε σκηνή υπάρχει ένα ιδιωτικό καθιστικό. Ο μέγιστος αριθμός ατόμων που φιλοξενούνται στο αγρόκτημα είναι τα 12 άτομα. Ανάλογα τις κρατήσεις μπορεί ο επισκέπτης είτε να έχει ιδιωτικό μπάνιο, είτε το πολύ να το μοιράζεται με άλλη μία σκηνή.

Στο κτήμα ζουν σε αρμονία σκυλιά, γάτες και κότες. Τα σκυλιά κι οι κότες περιορίζονται σε δικό τους χώρο.
Δεν ειναι κατάλληλο για μικρά παιδιά καθώς υπάρχουν σημεία όπου θα μπορούσαν να αποτελέσουν κίνδυνο για ατυχήματα (π.χ. τα σχοινιά από τις σκηνές που εξέχουν). Επίσης δεν δεχόμαστε κατοικίδια.

Το αγρόκτημα λειτουργεί ως ένας πολυχώρος ευεξίας, δημιουργικής έκφρασης κι εμπειριών. Γίνονται μαθήματα γιόγκα, μασάζ και διάφορα σεμινάρια κι εργαστήρια. Στις 4 σκηνές μπορούν να φιλοξενηθούν επισκέπτες που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία από κοντά.

 
Το κτήμα είναι ανοικτό για διαμονή από Μάιο έως και Οκτώβριο. Για διαθεσιμότητα και τιμές επικοινωνήστε μαζί μας στο 6937840077 ή μέσω μέιλ στη διεύθυνση info@skiaxtro.gr